Profhilo

Profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de veschillende huidlagen. Een belangrijk voordeel met Profhilo is, dat je de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld en huidverslapping wordt aangepakt.

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomische gebieden die zorgen voor optimaal resultaat. Profhilo verspreidt zich heel goed, dus er zijn maar een aantal injecties nodig om bijvoorbeeld het gezicht te behandelen. Naast het gezicht kan ook de hals, decollete en bv de buik worden behandeld.

Voor iedereen die vanaf ongeveer 30 jaar huidverslapping wil tegengaan, zowel vrouwen als mannen, die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een echte filler (nog) niet zien zitten. Profhilo kan ook goed met een filler of botox behandeling worden gecombineerd of als aanvulling gebruikt worden.

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand, afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk wordt gezet, zie je niet direct resultaat. Vaak zie je wel dat de huid beter is gehydrateerd. Vanaf week 6-8 na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Het is afhankelijk van de huid hoelang deze verbetering zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.

Mogelijk bijwerkingen zijn:

  • Milde zwelling
  • Roodheid
  • Soms bloeduitstortinkjes, dit wordt door het injecteren veroorzaakt en zullen snel verdwijnen.
profhilo-treatment-1030x475-1

Toepassingen

Maak een afspraak